KENAPA SET HAMIL SHAKLEE ADALAH YANG TERBAIK? – SUPPLEMENT UNTUK IBU HAMIL

Assalammualaikum.Hari ini saya nak story mengenai SET HAMIL iaitu SET BAGI IBU Yang MENGANDUNG! Sememangnya mendapat perkabaran kehamilan adalah sesuatu perkara yang indah bukan? Sangat indah dimana kita tahu waktu itu ada suatu nyawa yang sedang membesar dalam perut kita dan simbol cinta kita dengan pasangan. Jadi sudah tentu, kita akan menjaga sebaik mungkin simbol itu iaitu anugerah yang tidak ternilai.

Ibu hamil mengalami pelbagai masalah seperti rendah hemoglobin. Rendah hermoglobin terjadi apabila ibu ibu tidak cukup iron. Iron membantu mengangkut oksigen ke dalam darah.Jika hemoglobin rendah, ibu ibu akan cepat letih atau lebih  teruk bayi boleh MATI DALAM KANDUNGAN!!!!!!!!

Namun dengan SET KEHAMILAN SHAKLEE, para ibu jangan khuatir. hanya perlu consume set kehamilah SHAKLEE dan anda akan mendapat nutrien yang cukup untuk bayi dalam kandungan. Yang paling best anak yang keluar, sihat, cukup sifat, gebu dan cerah berseri.Pastinya bahagia pabila anak yang dilahirkan adalah sihat dan comel seperti para ibu semua. SET KEHAMILAN SHAKLEE ni sangat2 diperlukan oleh ibu2 hamil untuk sentiasa sihat dan cergas sepanjang kehamilan, berat tidak naik mendadak, gebukan kulit bayi, sihatkan tumbesaran bayi dan lain2 . Ibu ibu yang ambik set ni tak perlu lagi ambik obimin, asid folic atau ubat2 lain dibekalkan doktor sebab set ni memang dah lengkap.

Para ibu jangan kedekut untuk belanjakan supplement untuk diri sendiri malah bagus untuk janin dalam kandungan. Ibu ibu dah shopping baju bayi, botol, tilam, susu.TETAPI BAGAIMANA DENGAN KEPERLUAN NUTRISI UNTUK PEMBENTUKAN JANIN YANG SIHAT? Pasti para ibu inginkan yang terbaik untuk bayi dalam kandungan bukan. Disini saya ingin jelaskan SET KEHAMILAN SHAKLEE dan KENAPA ANDA PERLU BELI SET KEHAMILAN SHAKLEE ini. Kenapa? Apa khasiatnya.

APA SET KEHAMILAN SHAKLEE INI?

SET IBU HAMIL2w

Set kehamilan SHAKLEE ( Tahan lama set ini bergantung kepada penggunaan yang akan diceritakan sebentar lagi ) terdiri daripada

  1. Vitalea (120 Biji- Tahan sehingga 4 Bulan)
  2. Sustained released Vita C Plus (180 Biji- Tahan sehingga 6 bulan)
  3. B Complex (120 biji-Tahan sehingga 4 bulan)
  4. Ostematrix (120 Biji- Tahan sehingga 1 Bulan)
  5. Energizing Soy Protein (850gram- Tahan sehingga 3 bulan)
  6. Omegaguard (90 Biji-Tahan Sehingga 1 Bulan)

BILA WAKTU SESUAI NAK CONSUME SET KEHAMILAN SHAKLEE (YANG PALING EFEKTIF)

Selepas Sarapan : 1 Biji Vitalea +  1 Vitamin C

Pukul 10 pagi : Satu sudu ESP + 2 Biji Ostematrix

Tengahhari: 3 Biji Omega

Malam:  Satu sudu ESP + 1 Biji B Complex + 2 Ostematrix

Kenapa perlunya ESP dua kali sehari? Kerana penting untuk develop sel baby dalam kandungan.

Kenapa Perlu combine Vitalea dgn Vitamin C? Kerana perlu untuk memastikan iron dalam vitalea dibantu oleh vitamin C untuk diserap sepenuhnya ke dalam tubuh.

Ibu hamil kebiasaannya mengalami rendah hemoglobin. Ini adalah cara penggunaan yang terbaik.

SET KEHAMILAN SHAKLEE SEBAGAI:

1) MAKANAN UNTUK IBU MENGANDUNG 

2) makanan untuk ibu mengandung yang menghidap kencing manis

3) makanan untuk ibu mengandung ketika puasa

4) makanan untuk ibu mengandung anemia

5) makanan untuk ibu mengandung yang mengidap darah tinggi

SUMBER VITAMIN DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE

VITALEA

Vitalea ialah multivitamin yang mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting dan lengkap dengan formula zat besi. Multivitamin lengkap dengan Zat Besi (Iron). Sesuai bagi ibu-ibu yang mengalami masalah Hemoglobin rendah

(tanda HB rendah: mudah pitam, pening, sejuk kaki dan tangan, kulit dan kuku pucat)

– 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah
kerosakan fungsi imun berpunca daripada
radikal bebas
– 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan
tulang
– 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan
rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
– 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk
vitamin A yang lebih biopotent
– 3 kali lebih selenium untuk melindungi
paru-paru, kolon dan prostat
– 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong
proses pembinaan tulang
– 6 kali lebih boron untuk menyokong
kesihatan tulang
– 10 kali lebih Biotin yang menyokong
proses pengeluaran tenaga

OSTEMATRIX

ostematrix formula shaklee lengkap dengan kalsium, magnesium, zink, boron, kuprum, Vitamin D dan lain-lain. Khasiat ostematrix bersamaan dengan 1 Gelas susu tinggi kalsium dan 80 biji badam. Setiap nutrien dalam ostematri hadir untuk memastikan penyerapan oleh tubuh dan mengelakkan endapan sesetengah mineral.

Sangat baik untuk mengelakkan rasa kebas, lenguh dan ‘simpul biawak’ (tegang urat).

OMEGAGUARD

omega sumber dari minyak ikan yang dihasilkan menerusi kaedah teknologi terkini iaitu ultratulen bergred farmaseutikal. Apa maksud ultratulen farmaseutikal ni? Maksudnya melalui proses penyulingan propriotari tiga molekul yang dapat memekatkan asid lemak omega 3 yang paling tulen. Proses ini penting bagi menyingkirkan toksin dan bahan bahan yang berbahaya seperti plumbum, arsenik, merkuri dan lain lain.

Energizing Soy Protein (ESP)

Sumber protein, non-GMO soy (Selamat Dari risiko toksin). Sangat baik untuk pembentukan organ bayi seperti kulit, mata dan lain-lain. Baik diamalkan oleh ibu hamil untuk mengelakkan / mengurangkan kesan stretch mark.  Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan ISOFLAVONE. Ia juga rendah lemak tanpa kolestrol.

B complex

B complex shaklee terdiri daripada 8 jenis vitamin B, Acid Folic serta biotin.

  1. B1 (thiamin)
  2. B2 (riboflovin)
  3. B3 (niacin)
  4. B5
  5. B6 (pyridoxine)
  6. B12 (cobalamine)
  7. Acid folic
  8. Asid panthothenic
  9. Biotin

Ibu mengandung perlukan minima 400mcg Asid Folik untuk persediaan mengandung, terutama sepanjang trimester pertama dan sepanjang mengandung. 400mcg Folic Acid ini boleh diperolehi melalui 1 biji Shaklee B-Complex + 1 biji Vita-Lea.

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS

Mengandungi bioflavonoids (pigmen tumbuh-tumbuan yang diekstrak dari kulit buah, banyak dijumpai dalam buah-buahan sitrus) hanya terdapat dalam vitamin semulajadi. Bersumber semulajadi – dihasilkan daripada 7.5 biji buah oren.1 tablet Vitamin C Shaklee mengandungi 500 mg asid askorbik semulajadi. Teknologi pelepasan masa (sustained release) – 100 mg (1.5 biji oren) dilepaskan setiap satu jam dalam plasma darah

Untuk antibodi ibu, mengurangkan masalah gusi berdarah, sumber kolagen agar kulit perut dapat menegang dengan cantik (kurangkan kesan stretch mark).

APA KELEBIHAN UTAMA SET KEHAMILAN SHAKLEE INI?

  • lengkap dengan semua zat yang diperlukan oleh ibu hamil
  • tahan berbulan-bulan
  • boleh dimakan bersama ahli keluarga
  • harga yang sangat berbaloi
  • semulajadi (bukan sintetik)
  • tidak memberi sebarang kesan sampingan
  • bonus kesihatan dan kecantikan extra
  • juga sesuai dijadikan set berpantang
  • terbukti selamat dan berkesan

VITALEA

Vita-lea merupakan vitamin pertama yang dicipta didunia pada tahun 1915. Nama asalnya ialahVitalize-Mineral. Dicipta oleh pengasas Shaklee iaitu Dr Forrest C. Shaklee. Perkataan vita-min pun singkatan dari Vitalize-Mineral. Ha so perkataan vitamin yang kite duk sebut kenal dari zaman sekolah tu asalnya dari Shaklee. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran.
12 vitamin dan 7 mineral sepert saranan RDA . Formula Vita-lea sangat komprehensif dan seimbang.

Vita-lea ade iron element. Sangat disyorkan buat ibu hamil yang anemia dan mereka yang mengalami luke pendarahan besar.Penutup vitalea berbeza dari penutup botol Shaklee lain, lebih kedap, kerana unsur iron @ zat besi yang mudah teroksida
Vita-lea ade pottasium, kekurangan pottasium dalam badan buat kite selalu lapar dan suke nak mengunyah makanan ringan (food craving).

  • Vita-Lea adalah multivitamin jadi ibu tidak perlu mengambil obimin lagi.
  • Di dalamnya kaya dengan iron (zat besi) di mana jika ibu ada masalah masalah pitam atau mudah pening ataupun masalah anemia.
  • Anemia ini berbahaya kepada anak dan ibu ketika bersalin kelak. Oleh itu, pengambilan multivitamin amat penting semasa mengandung.

Iron/zat besi banyak terdapt dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut..kerana :-
* ada sesetengah ibu alah dengan makanan laut
* peraiaran / laut yang telah tercemar
* tidak bersih ketika mencuci atau membersihkannya
* selain itu, ianya bukan mudah untuk didapati dan harga yang tidak menentu.

Jadi dengan pengambilan supplement shaklee ini, tiada masalah bagi ibu yang alergic kan.

OSTEMATRIX

  • Ibu mengandung memerlukan 1000mg-1300mg sehari. Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Kiranya 3 dalam 1.
  • Setiap 1 biji OsteMatrix mengandungi 250mg kalsium.
  • Magnesium berfungsi untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
  • Vitamin D pula untuk merangsang penyerapan kalsium. Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan pembentukan tulang bayi.
  • Tidak mengandungi lemak berbanding bagi ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.
  • Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.
  • Membaiki rangsangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.
  • Sekiranya ibu mengandung kekurangkan kalsium ia akan menjejaskan pertumbuhan bayi dan turut menyebabkan penyusutan jisim tulang dan berlakunya kerosakan gigi kepada ibu itu sendiri.
  • Ini kerana apabila kalsium untuk bayi tidak mencukupi maka badan ibu dengan sendirinya menarik kalsium dari tulang ibu untuk membantu menguatkan bayi dan kesannya ibu mungkin terdedah kepada risiko mendapat osteoporosis di usia tua.

OMEGAGUARD

  • Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.
  • Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.
  • DHA dan EPA dari Omega nie penting untuk pembentukan otak dan mata baby.
  • Untuk ibu pula, ia membantu mengawal paras kolesterol dalam badan

Energizing Soy Protein

Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh.Sangat diperlukan oleh wanita yang hamil dan menyusukan anak.penting untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.

Esp juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta,uterus,penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah .Keperluan protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3.Kandungan ESP terdiri daripada kalsium, protein vitamin B6, Iron, Thiamin, Riboflavin. Apa khasiat nutrien semua ni?

– Kalsium , untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya tidak bersifat asid
– Vitamin b6 dlm ESP mengurangkan morning sickness
– Iron dlm esp membantu darah dan otot mendapat oksigen
– Thiamin memberi tenaga, bagi tidur lena
– Riboflavin menstabilkan tenaga
– Protein -membentuk kompaun bdn yg penting spt beberapa hormon,enzim dan hemoglobin. Merangsang pertumbuhan dan penggantian tisu dan otot bdan.sebagai Keseimbangan kandungan air, Membentuk antibodi
dan Memelihara keseimbangan badan

  • ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  • ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
  • ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
  • Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
  • ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
  • Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit

B COMPLEX

  • B Complex Shaklee adalah unik kerana ia telah lengkap dengan asid folik dan juga 8 kumpulan B.
  • Asid folik sangat penting untuk pembinaan tulang dan bagi mengelakkan kecacatan pada janin, mengurangkan risiko kecacatan saraf pada bayi khususnya ‘spina bifida’.
  • Ibu memerlukan sekurang-kurangnya 400 mg keperluan asid folik sehari.
  • Penting bagi menjamin keperluan asid folik ini mencukupi 3 bulan sebelum ibu merancang untuk mengandung hinggalah tempoh awal mengandung.
  • Ini kerana masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama mengandung ketika janin baru terbentuk.

SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS

  • Melindungi sel penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat.
  • Ianya juga membantu dalam penghadaman zat di samping Vitamin C meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.
  • 1 biji vitamin C bersamaan dengan 7 biji oren. Mampukah kita nak makan 7 biji oren sehari?
  • Selain itu vitamin C juga dapat membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah.

Jadi anda jangan khuatir.semestinya SET KEHAMILAN SHAKLEE ADALAH YANG TERHEBAT SERTA BEBAS BAHAN KIMIA!!!!!!

PM ME NOW (WHATSAPP / TELEGRAM) +6017-3524128 FOR THE BEST PRICE! NAK DISKAUN? PM ME FIRST

FB : Zafira Alya

Advertisements

Set Kehamilan Shaklee

Assalammualaikum semua. kali ini entry mengenai ibu mengandung pula. Semasa hamil sudah semestinya kita akan menjaga kandungan kita dan memastikan anak dalam kandungan mendapatkan nutrien yang banyak daripada ibu bukan? Bagi para ibu yang sering mengalami morning sickness atau sakit sakit badan ketika mengandung, anda disarankan mengambil set shaklee ini. Bukan sahaja ibu akan kelihatan sihat malah, anak juga akan dilahirkan dengan sihat dan mendapat zat yang secukupnya. Kenapa saya kata begitu??

hamil

Kerana SET HAMIL SHAKLEE adalah diyakini selamat, mesra alam dan tanpa BAHAN KIMIA !!!!!!!

Apa ada dalam set hamil shaklee ini ya kawan-kawan??

  1. OSTEMATRIX
  2. ENERGIZING SOY PROTEIN
  3. OMEGAGUARD
  4. VITAMIN B COMPLEX
  5. VITAMIN C
  6. VITALEA IRON FORMULA

Apa kelebihan OSTEMATRIX buat IBU HAMIL??

 

  • Ibu mengandung memerlukan 1000mg-1300mg sehari. Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Kiranya 3 dalam 1.
  • Setiap 1 biji OsteMatrix mengandungi 250mg kalsium.
  • Magnesium berfungsi untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya.
  • Vitamin D pula untuk merangsang penyerapan kalsium. Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan pembentukan tulang bayi.
  • Tidak mengandungi lemak berbanding bagi ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.
  • Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.
  • Membaiki rangsangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.
  • Sekiranya ibu mengandung kekurangkan kalsium ia akan menjejaskan pertumbuhan bayi dan turut menyebabkan penyusutan jisim tulang dan berlakunya kerosakan gigi kepada ibu itu sendiri.
  • Ini kerana apabila kalsium untuk bayi tidak mencukupi maka badan ibu dengan sendirinya menarik kalsium dari tulang ibu untuk membantu menguatkan bayi dan kesannya ibu mungkin terdedah kepada risiko mendapat osteoporosis di usia tua.

kelebihan-ostematrix

Energizing Soy Protein

  • Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui se-sel tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh.
  • Sangat diperlukan oleh wanita yang mengandung dan menyusukan anak. Penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit.
  • Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Ianya juga dikatakan kunci untuk melawan penyakit.
  • ESP juga memberi ibu tenaga di mana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.
  • Selain itu, protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
  • Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah.
  • Keperluan protein ini semakin penting ketika memasuki trimester ke 3 bagi membantu memaksimumkan pertumbuhan fetus.

OMEGAGUARD

  • Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.
  • Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.
  • DHA dan EPA dari Omega nie penting untuk pembentukan otak dan mata baby.
  • Untuk ibu pula, ia membantu mengawal paras kolesterol dalam badan

omega kebaikan-kebaikan-omega-guard-shaklee-indonesia

 VITAMIN B COMPLEX
  • B Complex Shaklee adalah unik kerana ia telah lengkap dengan asid folik dan juga 8 kumpulan B.
  • Asid folik sangat penting untuk pembinaan tulang dan bagi mengelakkan kecacatan pada janin, mengurangkan risiko kecacatan saraf pada bayi khususnya ‘spina bifida’.
  • Ibu memerlukan sekurang-kurangnya 400 mg keperluan asid folik sehari.
  • Penting bagi menjamin keperluan asid folik ini mencukupi 3 bulan sebelum ibu merancang untuk mengandung hinggalah tempoh awal mengandung.
  • Ini kerana masalah gangguan pertumbuhan saraf dan neuro ini boleh berlaku seawal minggu pertama mengandung ketika janin baru terbentuk.

VITAMIN C

 

  • Melindungi sel penting dalam pembinaan kolagen dalam membina dan menguatkan sel-sel tisu dalam badan dan juga sangat penting untuk gusi dan gigi yang sihat.
  • Ianya juga membantu dalam penghadaman zat di samping Vitamin C meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.
  • 1 biji vitamin C bersamaan dengan 7 biji oren. Mampukah kita nak makan 7 biji oren sehari?
  • Selain itu vitamin C juga dapat membantu mempertingkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah.

VITALEA IRON FORMULA 

  • Vita-Lea adalah multivitamin jadi ibu tidak perlu mengambil obimin lagi.
  • Di dalamnya kaya dengan iron (zat besi) di mana jika ibu ada masalah masalah pitam atau mudah pening ataupun masalah anemia.
  • Anemia ini berbahaya kepada anak dan ibu ketika bersalin kelak. Oleh itu, pengambilan multivitamin amat penting semasa mengandung.

 

 

 

1. TRIMESTER PERTAMA

  • Vitalea (MULTIVITAMIN LENGKAP DENGAN IRON)
  • B complex (LENGKAP DENGAN ACID FOLIC)
  • Vitamin C
  • Ostematrix (Calcium-Magnesium)
123044fqt2v75t6c2c97t9 (1)

2. TRIMESTER KEDUA & KETIGA

  • Vitalea (MULTIVITAMIN LENGKAP DENGAN IRON) ,
  • B complex (LENGKAP DENGAN ACID FOLIC),
  • Vitamin C
  • Ostematrix (Calcium-Magnesium)
  • Omega Guard (MINYAK IKAN, DHA)

set-hamil1

 

Joint Health Set (Set Kesihatan untuk Tulang sendi)

Khas untuk mereka yang aktif bersukan dan juga kepada sesiapa yang mengalami sakit sakit sendi,lutut, insyaAllah ada penawarnya.

Punca sakit sendi?

Sakit sendi berpunca daripada pelbagai jenis kecederaan atau keadaan seperti rheumatoid arthritis atau osteoarthritis. Walau apa sekalipun puncaya, ia ternyata membebankan untuk melakukan tugas seharian. nak2 kalaw busy memanjang, dok outstation, memang sakit  sendi dok mai mai mencucuk kaki ku.huhuhuh. Jadi sebelum melarat baik kita cari penawar betol x?

Slide1

Penawar dye?

Mestilah produk shaklee yg hot lagi meletop serta berunsurkan mesra alam.jangan bimbang jgn khuatir. Shaklee sentiasa selamat dan halal dimakan

Set Kesihatan Tulang 

set-joint-health-shaklee

  1. ADVANCED JOINT HEALTH TABLET
  2. OSTEMATRIX
  3. OMEGAGUARD

Apa kebaikan set ni??

Nak ceq habak ka?

mai sini ceq ceghitaaaa. Kebaikan dia yg pertama adalah

  1. Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yg memberi kekuatan dan struktur untuk sendi
  2. Membantu mengekalkan tulang yang kuat
  3. Membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi

Apa pula kebaikan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET?(60 TABLETS)

545f4-559656_541388949237901_129149318_nMengandungi ekstrak unik Boswelia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain seperti zinc, copper,manganese, dan vitamin c untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan, campuran formula saintifik ini juga mengandungi ekstrak jagung yang membekalkan sumber glukosamina yg pekat yg dapat memanfaatkan kesihatan sendi seperti

i. Menyokong keselesaan sendi

ii. Membantu mengekalkan tulang rawan

iii. Memelihara tisu penyambung yg sihat

images (3)

isihat

OSTEMATRIX PULA???(120 caplets)

nutrien utk sakit sendi shaklee

Ostematrix ni padat dengan nutrien termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat lain untuk membina dan mengekalkan tulang yg kuat. Ia juga dapat membentuk tulang dan gigi yg kuat. kalah gigi dracula. aummmmm.hahaha. bagusnya ostematrix ni lagi lagi bila tengah mengandung, sebab anak dalam perut akan sedut kalsium dan nutrient dlm badan kita. jadi kite dapat bekalkan kepada baby dalam kandungan di samping tetap cergas, bertenaga dan sihat selepas bersalin. dan ostematrix sesuai untuk sesiapa sahaja yg inginkan tulang yang kuat dan bertenaga

What about OMEGAGUARD? (90 Capsules)

omega

Ha yang ini saya palingg suka makan.omegaguard ni sangatla efektif dan bagus.WHY??? Sebabnya ia membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseuktikal yg asli dan tulen iaitu minyak ikan tulen berkepekatan tinggi. Omegaguard membantu untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yg normal. satu sajian omegaguard membekalkan 990mg asid lemak omega-3. semua boleh makan, untuk pelajar, untuk ibu, untuk keluarga, mak ayah insyaAllah sesuai.Bukan sahaja untuk sendi, untuk otak, tenaga, kurangkan berat badan. wooowwwwwww!!!!!!!!!!! banyak kan kebaikan dia. insyaAllah jika kita berusaha untuk mencegah, selebihnya terpulang kepada Allah . Yang penting kita berusaha untuk sentiasa kekal sihat tampil cantik dan bertenaga

kebaikan-kebaikan-omega-guard-shaklee-indonesia

Proses penyulingan molekul berganda bagi omegaguard bertujuan untuk menyingkirkan bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yg sering mencemari pelbagai spesies ikan.. nampak x seperti tagline shaklee sentiasa selamat, mesra alam dan berkesan.percayalah dengan shaklee. anda mampu mengubahnya.

wpid-img-20140826-wa0024

TESTIMONI SET KESIHATAN TULANG sakit-sendi8 set-sendi-4 testi-ajht-1 testimonial-ajht

SO?? APA TUNGGU LAGI,GRAB YOUR OWN PHONE AND DO WHATSAPP ME AT 017-3524128 @ PM DI FACEBOOK :https://www.facebook.com/zafiraalyarosli

FB PAGE: https://www.facebook.com/pages/Shaklee-Beauty-Skin-Health-Care-Product/

Bila lagi kan kita nak bahagiakan mak ayah kita,selain dapat melihat mereka tersenyum,kita juga perlu untuk membahagiakan mereka selepas mereka menjaga kita selama hidup kita 🙂

JANGAN BIMBANG, NAK DISKAUN KA APA JANGAN MALU-MALU. TANYA JA. INSYAALLAH REZEKI MILIK ALLAH 🙂

Set Berpantang Shaklee TERBAIKKKKKKKKKKKK

wpid-set-berpantang-shaklee-optimum

Kelebihan Set Bersalin Shaklee yang tidak ada pada set bersalin lain yang terdapat di pasaran.

* Proses penyembuhan selepas bersalin lebih cepat
* Luka bersalin cepat sembuh
* Ibu lebih sihat dan bertenaga
* Menambahkan kuantiti susu badan
* Mencantikkan kulit
*Menurunkan berat badan
* Tidak ‘panas’ seperti jamu. Boleh diamalkan walaupun anak mempunyai masalah kuning.

Ada beberapa jenis set bersalin / berpantang

-Set asas (B COMPLEX,VITA C, VITALEA, ZINC COMPLEX

-Set asas+menyusu (ESP, ALFAFA, OSTEMATRIX)

-Set Premium untuk kurus +susu+asas (Omegaguard, Lecithin, Herblax)

-Set Optimum (ESP, VITALEA, VITAMIN C,B COMPLEX, ZINC COMPLEX, OSTEMATRIX)

set-bersalin-shaklee

TAK RUGI AMBIL SUPPLEMENT SHAKLEE !! WHY??? sebab bukan sahaja semulajadi malah selamat untuk ibu mengandung, dapat menghasilkan susu yang banyak untuk simanja di samping dapat KURUSKAN BADAN UOLLLSSS!!!!!!

Harga? do whatssapp us at +6017-3524128 or pm us at FB PAGE : Shaklee, Beauty Skin & Health Care Product

Saya bagi harga speciall untuk setiap set. lebih murah !! Lebih diskaun!!!! Nak mintak diskaun jangan segan. insyaAllah . rezeki datang dari Allah S.W.T