RAHSIA NO MAKEUP FACE CHALLENGE (EFFECT DURATION : ONE MONTH) KEKAL

Assalammualaikum semua

Anda semua mesti inginkan kulit yang bebas jerawat, jeragat, parut, Bintik bintik hitam bukan? Saya ada penyelesaiannya. InsyaAllah kita hanya berusaha, Allah Maha Mengetahu.

Mari saya ceritakan bagaimana cara-cara NO MAKEUP FACE CHALLENGE IN ONLY ONE MONTH!!!!!!!!!!! SATU BULAN SAHAJA DA EFFETC. I REPEAT!

Kecantikan kulit bermula daripada dalaman, baik sistem badan kita, maka cantiklah kulit kita. Jangan hanya menyapu krim kecantikan diluar sahaja, tetapi didalam badan tidak dijaga. Itu tidak elok kerana kesan yang pantas apabila dalaman kita bersih dan  sihat. Mari saya ceritakan rahsia kecantikan semulajadi dan nutrien yang diperlukan

RAHSIA KECANTIKAN SEMULAJADI TANPA MAKEUP

THK

Rahsia pertama – Protein

Pengambilan makanan yang berasaskan protein, protein membantu menghasilkan sel kulit baru yang lebih gebu, bersih, licin dan cantik berseri.

Protein juga membantu kulit dan satu badan lebih anjal
Cadangan protien – ESP Shaklee
ESP Shaklee adalah salah satu product yang ramai pengguna pilih untuk dapatkan kulit cantik. Ibarat kata pengguna ni, kulit kurang minyak, jerawat cepat kecut dan nampak cerahbila beliau consume ESP Shaklee bersama dengan vitamin kecantikan yang lain
ESP Shaklee juga memberi kesan positif dari segi warna kulit. Kulit nampak cerah, glowing dan licin. Jerawat juga hilang. Parut jerawat juga semakin pudar. Ini kerana
ESP Shaklee menggantikan sel-sel kulit mati yang menyebabkan binti-bintik hitam pada kulit dengan sel-sel baru yang lebih segar. Lebih cepat sel-sel mati diganti, lebih cepat kulit akan dirawat. Bonus lain, berat badan semakin berkurangan.
ESP Shaklee juga membantu untuk masalah kulit berjeragat dan mereka yang mengalami selulit. Perubahan bergnatung kepada badan masing-masing tapi biasanya tak sampai sebulan penggunaan ESP dah dapat rasa kesannya. Seronok kan bila dah boleh pakai semula seluar dan baju yang lama. Itulah penangan ESP. Bukan kulit je mengalami perubahan positif tapi berat badan juga turun. Tapi ini tidak bermakna orang yang kurus bertambah kurus.
  • membaikpulih sel yang rosak dan bina sel baru
  • membantu pemulihan luka dan mengurangkan parut
  • awet muda – asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ dan lain-lain, pengambilan yang kerap kunci kepada awet muda
  • merangsang pembentukan semula kulit dan otot
  • mengurangkan kedutan dan agen anti-penuaan
  • mengembalikan keserian kulit dan dan kepejalan otot
  • mengurangkan kesan parut
  • mengurangkan jeragat, garis halus dan kedutan
 esp-protein
Harga RM150 (Penggunaan 2 Bulan)

Rahsia Kedua – Vitamin E

♡ Antioksidan yang kuat, berfungsi meneutralkan radikal bebas, iaitu punca jerawat dan jeragat bermaharajalela.
♡ Hanya sebiji sehari untuk menghapus radikal bebas sekaligus menyahkeluar jerawat dan jeragat.
♡ Penggunaan konsisten akan membantu kita mendapat kulit wajah yang moist (lembap) jer..
♡ Vitamin E juga dikenali Vitamin Cinta, bagi kat suami seminggu sekali, anda akan dapat jawapan kenapa ia digelar Vitamin Cinta. 😉
Oppss sebelum saya terlupa, kalau kat muka ada jerawat yang baru nak muncul, dah matang atau parut degil. Pecahkan sebiji Vitamin E, terus tempek kat muka. InshaAllah bantutlah jerawat tu, parut pun makin pudar.
vita-e-complex
Cadangan – Vita E Complex Shaklee
Harga RM149 (120 biji kegunaan 4 bulan)

Rahsia Ketiga – Vitamin C

Bahan binaan kolagen bagi membantu mendapatkan tona sekata kepada kulit, membantu kulit elastik, mengurangkan sun burn, wajah seolah-olah memakai blusher, menjaga salur darah dan peredaran darah dalam tubuh. Antara kelebihan Vitamin C adalah

Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
Mencerahkan kulit.
Melambatkan proses penuaan.
Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
Selain dari sudut kecantikan. vitamin C Shaklee juga bagus untuk:

Meningkatkan sistem imunisasi badan.
Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
Mengatasi masalah gusi berdarah.

vita-c-plus
VITAMIN C JUGA BOLE DIJADIKAN SEBAGAI MASKER BAGI KULIT BERPARUT, JERAGAT ATAU JERAWAT
564533_432333736812830_476195758_n1
Cadangan – Sustained Release Vita-C Plus
Harga RM92.50 (180 biji kegunaan 6 bulan)

TESTIMONI Pengguna Set Kecantikan Shaklee

testivitce2
Harga Satu Set : 350 (Free Postage)
set kulit cantikesp
Jika anda berminat, ingin mendapatkan Set Kecantikan Shaklee, DO PM ME AT 017-3524128!!!!!!!!!!!! JANGAN BERLENGAH LAGI.
ATAU ANDA JUGA BOLEH CUBA SET KECANTIKAN SHAKLEE
(VITA C+VITA E+B COMPLEX)
set kulit cantik
Advertisements

PROMOSI!!!!!!!!!!!!!!! JEMPUT TENGOK HARGA DAN KENAPA ANDA PERLU BELI DENGAN SAYA

KENAPA?? PORQUE?? ANDA KENA BELI SET SHAKLEE DENGAN SAYA??? Selain

MURAH dan BERPATUTAN

Dan saya merupakan pengedar sah SHAKLEE with ID 1209185

Diyakini selamat, berkesan dan mesra alam

DAN SAYA JUGA AKAN BERI PELUANG KEPADA STUDENTS untuk mendapatkan STUDENT RATE DARI SAYA DENGAN HANYA MEMBERIKAN STUDENT ID KEPADA SAYA .

Kerana saya paham, sebagai student, mesti kita juga teringin nak makan supplement shaklee yang bagus dan berpatutan ini. disebabkan itu saya syorkan kepada pelajar yang nak beli dengan saya, bole whatsapp saya. jangan risau saya akan bantu anda dengan memberikan harga diskaun yang berpatutan

Olrite, apa dia promosi MERDEKA SALES INI?? Macam-macam ada awak semua!!!!!!!!!!! Belum cuba belum tahu kan? nak cantik? nak putih? nak kurus? nak sihat? bertenaga? ubati kencing manis? ghout? darah tinggi? semua boleh awak!!!!!!!

Jemput tengok guys.

SET HAMIL

SET HAMIL TRIMESTER 1

SET HAMILT23

SET HAMIL TRIMESTER 2 & 3

SET KURUS

SET KURUS ALA-ALA CHE TA

SET WANITA

SET KESIHATAN WANITA

SET SENDI

SET KESIHATAN TULANG SENDI

SET PANTANG

SET IBU BERPANTANG

SET MENYUSU

SET IBU MENYUSU

SET LELAKUA

SET KESIHATAN LELAKI

set kulit cantik

SET KULIT CANTIK

KENAPA PERLU KEDEKUT UNTUK KELUARKAN DUIT UNTUK KESIHATAN DIRI DAN KELUARGA BUKAN? JANGAN BERLENGAH LAGI !!!!!!!

PM ME NOWS !!!!!!! AT https://www.facebook.com/zafiraalyarosli OR WHATSAPP ME AT 017-3524128

JANGAN BIMBANG !!! SAYA ADALAH TRUSTED SELLER. !!!!!